Op zoek naar mijn huis is verkocht wat nu?

mijn huis is verkocht wat nu
Tien tips om uw woning sneller te verkopen Nieuws Ik Ga Bouwen.be.
Laat daarnaast de verwarming tijdens de verkoopperiode bij koud weer op een lage stand branden: in een onverwarmd huis ziet een koper geen gezellige thuis. Wat met het eerste bod? Als u een bod ontvangen hebt, is het belangrijk om eerst enkele vragen te stellen vooraleer u zich halsoverkop in de verkooponderhandelingen gooit. Is het een realistisch bod? Hebben de kandidaat-kopers hun financiële draagkracht bij de bank gecontroleerd? Bovenstaande reflecties kunnen u helpen bepalen of u akkoord gaat met het bod of u de verkoopprijs toch verder wenst te onderhandelen. Laat u indien nodig bijstaan door een objectieve derde partij: bij een verkoopproces gelden zeer strikte regels voor het aanvaarden of verwerpen van een bod. Zo is een schriftelijk bod bindend, mits er voldaan werd aan bepaalde voorwaarden. Neem ook steeds de nodige clausules zoals opschortende voorwaarden op in het compromis en/of bod. Dit zodat een vertraging van de verkoop vermeden wordt indien de financiële draagkracht van de kandidaat-kopers onvoldoende zou blijken te zijn. U bent tot een akkoord gekomen met een kandidaat-koper, wat zijn nu de volgende stappen?
huis verkopen
Ik verhuis: wat met mijn energieleverancier? gas elektriciteit verhuizen.
Neem ook contact op met je energieleverancier indien je na twee maand nog geen voorschotfactuur ontvangen hebt. Mijn huis is nog niet verkocht of verhuurd en ik verhuis reeds. In dit geval dien je bij je energieleverancier een leegstandtarief aan te vragen. Dit is in de meeste gevallen een pak goedkoper dan de standaardtarieven maar heeft ook heel wat meer beperkingen.
prive lening
Huis verkocht, moet ik belasting betalen over de overwaarde? Financieel: Belasting.
Remco Veldhuyzen, 12-02-2013 1031: 4. 6 jaar geleden mijn vrouw overleden huis is hypotheek vrij. Wil nu mijn huis verkopen en van de opbrengst en gedeelte apart zetten voor mijn kinderen. Als ik later zeg binnen 3 jaar een ander huis koop, kan ik dan voor het volledige bedrag wat ik voor de nieuwe woning nodig heb hypotheekrente aftrekken?
Keyboost France
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Forum Test-Aankoop.
Aangemaakt op: 9/02/2008 14200: door: Wim. Ons huis staat nu 1 maand op Immo Web aantal andere sites en er zijn inderdaad reacties maar tot op heden niets concreets. Aan de prijs kan het niet liggen want als ik een search doe in de streek zijn wij het goedkoopst wat de open bebouwingen betreft althans. Het zal wel komen, we hebben gelukkig een tijdsmarge van minstens een jaar ingerekend. Volgens kenners zouden de lente en zomermaanden beter zijn voor de verkoop. Open huis dag, hebben we ook al aan gedacht, dit zullen we zeker eens doen in de zomer als alles mooi in de bloem staat en groen is. Bedankt, nog tips iemand? Aangemaakt op: 10/02/2008 120700: door: Toemke. Wij hebben einde 2006 ons huis als volgt verkocht.:
huis verkopen
Uit elkaar. Wat doe je met je huis? Oximo.
Wat doe je met je huis? Wat doe je met je huis? Bel ons op 078 487 078. Of bekijk meest gestelde vragen. 3 mei 2013. De huizenmarkt zit nog steeds in het slop. Hoe ga je met een eigen huis om als je uit elkaar gaat? En kun je de scheiding eigenlijk wel afwikkelen zolang je huis nog niet is verkocht? Een echtscheiding brengt veel rompslomp met zich mee; zeker als er ook een eigen huis op het spel staat. De malaise op de woningmarkt maakt het er niet gemakkelijker op, want het is nu lastiger om een huis te verkopen en veel huizenbezitters kampen met een restschuld, die verdeeld moet worden.
Ik verkoop mijn huis.
Dit noemen we de bijleenregeling. Lees wat deze regeling in uw situatie betekent. Ik verkoop mijn woning en ik ga huren. Ontvangt u een voorlopige aanslag? Wijzig deze dan of zet hem stop. U doet dat gemakkelijk zelf in Mijn Belastingdienst. U kunt misschien huurtoeslag krijgen. Lees eerst of u aan de voorwaarden voldoet. Maak dan een proefberekening om te kijken hoeveel huurtoeslag u kunt krijgen. Huurtoeslag kunt u aanvragen met Mijn toeslagen. U koopt niet meteen een nieuwe woning. Voorwaarden voor huurtoeslag. Ik heb mijn woning verkocht, hoe moet ik dit in de aangifte invullen? Kijk op de checklist welke gegevens u bij de hand moet houden als u de vraag over uw eigen woning invult in uw aangifte inkomstenbelasting. Ik heb mijn huis met verlies verkocht en heb daardoor een restschuld. Hebt u uw huis na 28 oktober 2012 en vóór 1 januari 2018 verkocht? Dan is de rente over de restschuld 15 jaar aftrekbaar vanaf het moment dat u de woning hebt verkocht.
Huis verkocht en gekocht: zo regelt u het op uw belastingaan. De Standaard.
Niet te missen. Alles wat u moet weten om uw belastingaangifte in 2017 optimaal in te vullen. Huis verkocht en gekocht: zo regelt u het op uw belastingaangifte. 23/06/2015 om 0734: door Jef Wellens. Ik heb op 29 december mijn eerste en eigen woning verkocht en op dezelfde dag een nieuwe enige woning aangekocht om nog onder het oude stelsel te vallen. Hoe moet ik dit verwerken in de aangifte? U verkocht uw eerste woning eind 2014 en kocht diezelfde dag nog, met een hypothecaire lening, een nieuwe woning om nog onder het oude stelsel te vallen, zegt u. Ik neem aan dat u hiermee het stelsel van de oude Vlaamse woonbonus bedoelt die voor een hoger bedrag wordt toegekend dan wanneer u niet meer in 2014, maar in 2015 zou hebben geleend. Op 31 december 2014 beschikte u dus over slechts één enige woning. Die voorwaarde voor de woonbonus is dus vervuld.
Help, je huis is verkocht, maar je hebt nog geen nieuwe woning: wat zijn je mogelijkheden? ALLSAFE Mini Opslag.
Help, je huis is verkocht, maar je hebt nog geen nieuwe woning: wat zijn je mogelijkheden? Help, je huis is verkocht, maar je hebt nog geen nieuwe woning: wat zijn je mogelijkheden? Gefeliciteerd, je huis is verkocht! Het komt vaak voor dat een huis verkocht is, maar er nog geen nieuw huis is.
Tips als je huis niet verkocht raakt.
Zo komt hij er snel achter wat de beweegredenen van een koper zijn om wel of niet een bod te doen. Is de prijs juist? De verkoopprijs van je huis wordt bepaald door de ligging, de grootte, de architectuur en staat van onderhoud van je huis. Als je te veel voor je huis vraagt, duurt het langer voordat je een koper vindt, die dat wil betalen voor jouw huis. Als je die al vindt. Neem feedback ter harte. Natuurlijk is het als eigenaar lastig om onbevooroordeeld naar je eigen huis te kijken. Je hebt tenslotte een emotionele binding met je huis. Als je dus niet weet waar het aan ligt dat je huis niet verkocht raakt vraag dan feedback.
Huis schatten Wat is mijn huis waard Instahome.
Wat is mijn huis waard? Wat is mijn huis waard? Laat je huis schatten. Voeg je pand GRATIS toe Gratis e-book: Hoe zelf verkopen. De juiste prijs bepalen is van kapitaal belang voor een succesvolle verkoop van je huis. De schatting van je huis zal een belangrijke invloed hebben op de termijn waarin je huis wordt verkocht.

Contacteer ons