Meer resultaten voor verkoop mijn huis

verkoop mijn huis
Hoe verkoop ik mijn huis?
Hoe verkoop ik mijn huis? Wil je je woning verkopen? Dan zijn er heel wat mogelijkheden. Je kunt je woning zelf uit de hand verkopen of beroep doen op een vastgoedmakelaar of notaris. We lijsten je de belangrijkste voor en nadelen even op.
huis verkopen
Welke attesten verplicht bij verkoop huis? Livios.
Welke andere attesten aanvullend het epc-attest/keuring elektrische installatie moeten beschikbaar zijn bij de verkoop van een huis en bij welke diensten zijn deze verkrijgbaar? In ons artikel Welke kosten en formaliteiten zijn voor de verkoper vind je hierover mee info.
ik verkoop mijn auto
Koppel pakt uit bij verkoop van huis: Voor 50 euro kan je o. Waregem Het Nieuwsblad.
We verhuizen in het voorjaar naar mijn ouderlijke woning. Het huis waarin we nu wonen, wilden we verkopen, zegt Heidi Vandenbroeke 48. Mijn man Kris 50 kwam met het idee die verkoop te koppelen aan een actie voor de Warmste Week.
immoweb te koop
Hoe verkoop ik mijn huis aan één kind? Recht en Geld Plusmagazine.be.
Na de scheiding kocht ik het huis over van mijn ex-man. Nu mijn kinderen stilaan op eigen benen staan, overweeg ik binnen een paar jaar naar iets kleiners te verhuizen. Een van mijn dochters is geïnteresseerd om het huis te kopen. Hoe regel ik de verkoop zonder mijn andere kinderen te benadelen?
immoweb te huur
Ik verkoop mijn huis s GraevenHuys Immobiliën.
De opgedane kennis en ervaring delen wij graag met u om uw huis snel en tegen de hoogst haalbare prijs te verkopen. Ik verkoop mijn huis: wat nu? Voor het antwoord op de vraag Ik verkoop mijn huis, wat moet ik nu doen kunnen de BIV erkende en gediplomeerde vastgoedmakelaars u uitstekend van dienst zijn.
verkoop
Ik wil mijn huis verkopen Immo Lantmeeters.
Ik wil mijn huis verkopen. Hoe zit het met de elektrische installatie? Als u uw huis wilt verkopen, bent u verplicht om een erkende instantie de elektrische installatie van uw woning te laten keuren als die vóór 1 oktober 1981 in gebruik werd genomen. In dat geval moet u het keuringsverslag bij de verkoop kunnen voorleggen aan de koper.
Huis verkopen zonder makelaar? Ik koop uw huis!
Zoals al de mensen hier ga ik ook met veel plezier op de foto met jou, ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn huis en ga veel reclame maken voor jou Pascal. Eerst aarzelde ik eventjes maar dat was volledig onterecht, je maakt waar wat je zegt.
Kooprecht zittende huurder Mijn Huis Verhuur van sociale woningen.
Je huurt een woning. Hoe de huur betalen. Opzeggen van huur. initiatief van de huurder. initiatief van Mijn Huis. Hoe een herstelling aanvragen? Herstellingen ten laste van de maatschappij. Herstellingen ten laste van de huurder. Wat houdt dit contract in.
ik verkoop mijn huis zelf de huisopkoper direct voorschot tot 10.000.
Een overzicht hieronder hoe mensen hun woning zelf zouden kunnen verkopen. 1.Ik verkoop mijn huis zelf of direct verkoop van de woning. Je bent totaal niet verplicht om een tussenpersoon onder de arm te nemen om je woning te verkopen.
KenT Makelaars Verkoop mijn huis.
Dit is slide 2. Verkoop mijn huis. Wij behartigen uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Contacteer ons