Zoeken naar wat moet ik doen als ik mijn huis wil verkopen

wat moet ik doen als ik mijn huis wil verkopen
Huis verkopen zonder makelaar? Ik koop uw huis!
Ik koop uw huis en handelen de verkoop af. BEL 09 278 07 00 of GSM 0499 43 45 00 en ik koop uw huis. Online marketing by Tollenaere.be. 2016 www.ikkoopuwhuis.be Uw huis, pand, woning, appartement, bedrijfspand, loft. verkopen zonder makelaar?
Huis verkopenDe huisopkoper-Wij Kopen Direct Uw Huis-Bel0475226699.
Huis verkopen in één dag? Het is nog steeds moeilijk om een huis te verkopen. Wilt u uw huis snel verkopen zonder veel rompslomp en vastgoedmakelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, al meer dan 15 jaar lang.
Professioneel advies rond een woning verkopen en kopen Dewaele.
Heb ik een stedenbouwkundige vergunning nodig om een zwembad aan te leggen? Ik heb samen met familie een huis geërfd en wil dit verkopen. Wat moet ik doen? Alles wat je moet weten over verkooprechten. Ik verkoop mijn eigendom. Wat met de brandverzekering? Welke kosten moeten koper en verkoper betalen bij verkoop van een woning? Mijn woning beschikt over een stookolietank: moet deze gekeurd worden voor verkoop? Wat gebeurt er met mijn zonnepanelen bij de verkoop van mijn woning? 5 tips voor een rondleiding in je woning. Wat zijn de stedenbouwkundige inlichtingen? Alles wat je moet weten over de elektrische keuring. Het bodemattest: verplicht bij de verkoop van uw woning! Het postinterventiedossier, de identiteitskaart van je woning. Alles wat je moet weten over het EPC. Wat is een compromis? Welke verkoopdocumenten en attesten breng ik in orde als verkoper?
huis kopen wat te doen
Huis verkopen Vereniging Eigen Huis.
Mijn Eigen Huis. Wat doen wij. Wat doen wij. Besparen op woonlasten. Toggle navigation menu person person. Wij helpen u graag. Van de bezichtigingen tot de eigendomsoverdracht. Als lid van Vereniging Eigen Huis staat u sterker bij de verkoop van uw huis. Wij helpen u graag. Van de bezichtigingen tot de eigendomsoverdracht. Als lid van Vereniging Eigen Huis staat u sterker bij de verkoop van uw huis. Uw huis verkopen. Een huis verkopen is een grote stap. Is nu wel het goede moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? Hoe kunt u het beste onderhandelen? En wat te doen als er een restschuld is? Kies hieronder uw situatie en bekijk ons handige stappenplan. Een volgende stap. Een volgende stap. U bent aan de volgende stap toe in uw wooncarrière. U heeft een ander huis op het oog en gaat uw huidige woning verkopen. Wat zijn de afwegingen en mogelijkheden? Mogelijkheden en afwegingen. Mogelijkheden en afwegingen. Uw huis verkopen in 7 stappen. Uw huis verkopen in 7 stappen. Uw gaat uw huis verkopen, en gelukkig staat uw huis boven water. Wat zijn de stappen die u moet doorlopen?
wat is mijn huis waard
Ik wil mijn huis verkopen? Wat nu? Notaris mr P.K. de Boer.
Ook als voor uw huis een huisvestingsvergunning geldt, dan moet u dat aangeven. Afspraken over al deze zaken worden vastgelegd in het koopcontract. Komt de koper er later achter dat u dingen hebt verzwegen of ergens over hebt gelogen, dan kan hij een schadevergoeding eisen of de koop terugdraaien. De koper heeft zelf de plicht om onderzoek te doen naar de staat van de woning en alles wat invloed kan hebben op zijn woonplezier. Laat de notaris het koopcontract opstellen. De notaris is onafhankelijk en onpartijdig, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de adviseur van de koper. Weet u zelf niet precies waar u allemaal op moet letten, vraag dan notaris Mr. de Boer om advies of laat hem het koopcontract opstellen. U weet dan zeker dat alles er in staat en dat zowel uw belangen als die van de koper gewaarborgd zijn. Ook u als verkoper kunt ontbindende voorwaarden stellen. Neemt u gerust contact op met ons notariskantoor voor informatie hierover. U hoeft als verkoper niet alle ontbindende voorwaarden van de koper te accepteren. Als de koper een bod uitbrengt, is het verstandig meteen te vragen naar de ontbindende voorwaarden die de koper wil hanteren.
ik verkoop mijn auto
archief Zelf je huis verkopen zonder makelaar Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Het gaat immers om grote bedragen en wórdt je als verkoper ergens voor aansprakelijk gesteld dan gaat het meestal niet om een paar honderd euro. En dan sla je jezelf wel heel erg hard voor je hoofd dat je niet even de moeite hebt genomen er wat dieper in te duiken. Ik wil helemaal niet zeggen dat het werk van een makelaar super ingewikkeld is of zo, het is alleen wel zo dat er bij het verkopen van een huis net iets meer komt kijken dan bij het verkopen van een kinderwagen. En als je het zelf wil doen maar je moet tijdens het gehele proces op anderen vertrouwen aankopend makelaar van de cliënt, veh en de notaris zoals je zelf aangeeft dan weet je dus eigenlijk niet waar je mee bezig bent.
huis kopen wat te doen
Hoe het best uw huis verkopen? Oximo.
Wat moet u zeker doen als u uw huis wil verkopen? Zorg ervoor in het bezit te zijn van alle wettelijk verplichte documenten, zoals het EPC attest, elektrische en andere keuringen, bodemattest, stedebouwkundige inlichtingenfiche, kadastrale stukken, eigendomsakte, opmetingsplan, De Oximo adviseur begeleidt u hierin verder.
Huis verkopen zonder makelaar? Ik koop uw huis!
Ik wil je bedanken voor de zeer goede aanpak en het geweldige resultaat dat wij samen bereikt hebben, ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn huis. Ik geef toe dat ik wat wantrouwig was maar na je bezoek was alles zo geruststellend en zie, ik spreek zeer lovende woorden over jou. Sandra en Gilbert Roesbeke uit Zomergem. Wij zijn bijzonder tevreden over het zaken doen met jou Pascal, in het begin waren we een beetje sceptisch maar inderdaad, kijk nu, wij zijn zo tevreden over onze verkoop dat we met veel plezier op de foto willen met jou om dat te bevestigen. Jean-Marie Vandeweghe uit Gent. Ik ben bijzonder tevreden over onze overeenkomst, ik geef toe dat wat verveeld was met de zeer" grote rommel" in mijn huis maar jullie hebben daar helemaal geen punt van gemaakt. Ik was zeer opgelucht toen jullie mij vertelden dat jullie voor alles zouden zorgen en ik moet toegeven dat jullie inderdaad voor alles gezorgd hebben, deze morgen bij de notaris heb ik beloofd dit op mail te zetten en ik ben van mijn woord.
Huis appartement verkopen. Stappen, rechten, plichten AG Insurance.
De verkoop van uw huis verloopt in vier stappen: van het eerste bod tot het verlijden van de akte. Bij elke stap hebt u als verkoper een aantal rechten en verplichtingen. Wanneer mag u verkopen? Om een huis of appartement te kunnen verkopen, moet u eerst en vooral aan een aantal voorwaarden voldoen. u bent de enige eigenaar van de woning. u moet correct informeren over de woning, meer bepaald over eventuele bodemverontreiniging, gerechtelijke procedures, huurovereenkomsten., in Vlaanderen moet u in bepaalde gevallen een oriënterend bodemonderzoek laten uitvoeren. De vier stappen in het verkoopproces. Hopelijk komen er veel kandidaat-kopers op uw woning af en brengen meerdere van die potentiële kopers een bod uit. Vergelijk de aanbiedingen en speel ze eventueel tegen elkaar uit. Wil een kandidaat-koper extra tijd om bijvoorbeeld een woonkrediet te zoeken, dan kunt u hem voorstellen om een optie te nemen op uw huis. Daarmee belooft u de kandidaat-koper uw huis binnen een bepaalde periode niet aan iemand anders te verkopen. Die periode bedraagt vaak één of twee weken. Een optie zet u best op papier. Zorg ervoor dat ze deze essentiële informatie bevat.: de prijs: wat omvat die precies?
OKRA Wonen.
Wie een huis wil verkopen, moet heel wat attesten voorleggen aan de toekomstige koper. De koper krijgt hierdoor meer zekerheid over de staat van de woning. Als verkoper moet je wel wat inspanningen leveren om de administratieve verplichtingen na te leven.
Huis verkopen: stappenplan bij de verkoop van je woning Huis en Tuin: Kopen en huren.
Een makelaar in vastgoed is iemand met ervaring en kennis in de vastgoedbranche en is vaak een doorwinterd verkoper die alle kneepjes van het vak kent. Een verkoopmakelaar zal er alles aan doen om je huis zo snel mogelijk te verkopen en een mooie verkoopprijs te bedingen. Nadeel is wel dat je de makelaar een bepaald bedrag moet betalen, dat je had kunnen besparen als je de verkoop zelf had georganiseerd. Dit is de afweging die je moet maken: een snellere verkoop met makelaar, of een misschien tragere verkoop erzonder? Tal van verkopers doen een beroep op een verkoopmakelaar om van de verantwoordelijkheid en de kopzorgen af te zijn. Een loon of een commissie betalen aan een verkoopmakelaar lijkt in dat geval slechts een verwaarloosbaar nadeel. Een huis moet er natuurlijk aanlokkelijk uitzien wil je er een hoge verkoopprijs voor krijgen.
Je huis verkopen 12 handige tips Duinstra Makelaars.
De makelaar hoort de vinger aan de pols te houden en proactief te zijn wanneer de verkoop stagneert. Waar zou het aan kunnen liggen en wat kunnen we er aan doen. Gelukkig zijn er ook altijd nog makelaars die wel zo werken, echter ze zijn in de minderheid. Laat je overigens niet verleiden door een makelaar die aangeeft jouw huis wel voor meer te kunnen verkopen dan de andere makelaars aangeven. Het is een veelgebruikte truc om er voor te zorgen dat ze jouw huis in de verkoop krijgen. Daarna kunnen ze altijd nog zakken immers. Wil jij wel echt verkopen? Jouw rol als verkoper is minstens zo belangrijk als die van de makelaar. Hoe graag wil jij je huis verkopen? Of ben jij een verkoper die zich kan vinden in onderstaande uitspraken? We zetten hoog in, we kunnen altijd nog zakken! Het maakt mij niet uit hoelang mijn huis te koop staat, ik hoef niet perse weg.

Contacteer ons