Zoeken naar huis aan huis verkoop

huis aan huis verkoop
Zeg samen met ons neen tegen huis-aan-huisverkoop!
Tenslotte krijgt u in ons dossier Huis-aan-huisverkoop voor gas en elektriciteit een overzicht van de wettelijke bepalingen die de verkoop aan huis regelen, vertellen we u waarop u zeker moet letten alvorens een contract te ondertekenen, en lichten we toe hoe u uw rechten moet laten gelden en desgevallend klacht kunt indienen.
kosten verkoop huis
Huis-aan-huisverkoop voor gas en elektriciteit.
Download de brochure met de samenvatting van de tips uit dit dossier. Vraag de zelfklever Stop Geen verkoop aan deur eveneens verdeeld samen met het magazine Test-Aankoop 607 van april 2016 aan bij een van onze partners voor deze actie: InforGazElek, Federatie van de Bicommunautaire Maatschappelijke Diensten en Samenlevingsopbouw.
nieuw huis kopen
Verkopers aan huis.
Ook monturen en brillenglazen, edelstenen en edele metalen en dus juwelen, wapens en munitie mogen niet aan huis verkocht worden. Verkoop aan huis is enkel toegestaan tussen 8.00 uur en 20.00 uur. Mits toestemming van de consument mag een contract dat werd begonnen voor 20.00 uur, worden afgewerkt na dat tijdstip.
zelf huis verkopen
Test-Aankoop bindt strijd aan met huis-aan-huisverkoop van energiecontracten Consument Geld HLN.
Daarom hebben we een alternatief gezocht, zegt Julie Frère van Test-Aankoop. Concreet heeft Test-Aankoop een sticker ontwikkeld met daarop STOP, geen verkoop aan de deur, die te verkrijgen is via het magazine van Test-Aankoop of bij de deelnemende organisaties. De organisaties vragen om die duidelijk op te hangen bij de brievenbus of de deurbel.
kosten verkoop huis
Verkopen aan de deur: dit zijn de nieuwe regels VTM NIEUWS.
Meteen zeggen wie de opdrachtgever is, wat wordt verkocht en wat het doel van het gesprek is. Aandringen is verboden. Geen verkoop aan klanten die anderstalig zijn. Ook niet aan blinden of doven. Bijzonder gereserveerd zijn tegenover ouderen, gehandicapten en kansarmen.
kosten verkoop huis
Opgelet: deze deur-aan-deurverkopers stuurt u beter meteen w. Het Nieuwsblad.
Of u daadwerkelijk een machtiging nodig hebt, hangt af van uw statuut handelaar, vereniging, particulier, het type van verkoop commercieel of niet en de plaats van verkoop bijvoorbeeld openbare weg of homeparty, klinkt het bij de FOD Economie. Wie bijvoorbeeld potten en pannen of waterverzachters aan huis komt verkopen, moet zeker een leurderskaart hebben.
huis aan huis
Test-Aankoop bindt strijd aan met huis-aan-huisverkoop van e. De Standaard.
Het beste zou zijn om het probleem op het Europese niveau aan te pakken, maar dat is moeilijk en tijdrovend. Daarom hebben we een alternatief gezocht, zegt Julie Frère van Test-Aankoop. Concreet heeft Test-Aankoop een sticker ontwikkeld met daarop STOP, geen verkoop aan de deur.
hoe een huis kopen
Huis-aan-huis verkoop en straatverkoop Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link.
Verkopen per telefoon, aan huis, op straat of online ACM Verkoop buiten een verkoopruimte uw rechten bij verkoop aan huis, op straat en tijdens verkoopdemonstraties ConsuWijzer Regels bij huis-aan-huis verkoop door energiebedrijven ConsuWijzer Wet en regelgeving. Burgerlijk Wetboek Boek 6 BW Overheid.nl Over ons.
huis kopen verkopen
Regels bij huis-aan-huis verkoop en straatverkoop door energiebedrijven ConsuWijzer.nl.
Wat kan ik doen en moet ik mijn nieuwe energiebedrijf betalen? Wat zijn de belangrijkste regels waar de energieverkoper zich aan moet houden tijdens het telefoongesprek? Verkoop buiten een verkoopruimte uw rechten bij verkoop aan huis, op straat en tijdens verkoopdemonstraties.

Contacteer ons