Meer resultaten voor huis aan huis verkoop

huis aan huis verkoop
huis-aan-huis verkoop? Proximus NL.
De aan deur verkoop werd hier al enkele keren gemeld op het forum. Het enigste en beste dat je kan doen is nooit ingaan op aan deur verkoop of het nu om producten van Belgacom gaat of andere. Het is dan beter dat je naar een Belgacom center gaat om je factuur te optimaliseren of naar de klantendienst belt hiervoor 0800 22 800.
huis verkopen
Verkopers aan huis.
Ook monturen en brillenglazen, edelstenen en edele metalen en dus juwelen, wapens en munitie mogen niet aan huis verkocht worden. Verkoop aan huis is enkel toegestaan tussen 8.00 uur en 20.00 uur. Mits toestemming van de consument mag een contract dat werd begonnen voor 20.00 uur, worden afgewerkt na dat tijdstip.
kosten verkoop huis
Huis-aan-huisverkoop voor gas en elektriciteit.
Download de brochure met de samenvatting van de tips uit dit dossier. Vraag de zelfklever Stop Geen verkoop aan deur eveneens verdeeld samen met het magazine Test-Aankoop 607 van april 2016 aan bij een van onze partners voor deze actie: InforGazElek, Federatie van de Bicommunautaire Maatschappelijke Diensten en Samenlevingsopbouw.
kosten verkoop huis
Netwerk tegen Armoede: Schaf" huis-aan-huisverkopen energiecontracten af" VRT NWS. VRTNWS. VRTNWS.
De klachten over de verkoop van energiecontracten kwamen terecht bij de Oostendse armoedevereniging Samen Divers. Een tiental mensen kregen een verkoper aan de deur of liepen een verkoper tegen het lijf aan een winkel. Het contract dat ze voorgeschoteld kregen, begrepen ze niet altijd, omdat bijvoorbeeld hun Nederlands niet goed genoeg was.
huis kopen
Stop huis-aan-huisverkoop: één jaar later.
Wij hebben dus samen de sticker Geen verkoop aan de deur gelanceerd die duidelijk zichtbaar op de brievenbus of naast de deurbel bepaalde huis-aan-huisverkopers moet ontmoedigen. Als een verkoper toch deze boodschap negeert, dan kan dit in geval van een klacht worden beschouwd als een agressieve handelspraktijk door de Economische Inspectie.
zelf huis verkopen
Ambulante handel Regels.
Deur aan deur verkoop van kleine dingetjes om de kas van je jeugdvereniging te spijzen. Welke groep heeft dat nog niet gedaan? Jeugdverenigingen die erkend zijn en gesubsidieerd worden door een openbaar bestuur gemeente, provincie, Vlaanderen worden vrijgesteld van alle administratieve verplichtingen voor ambulante handel. Wanneer je met je jeugdvereniging je kas wilt spijzen door van deur tot deur te gaan of producten te verkopen die mensen direct mee naar huis kunnen nemen, hoef je niets te melden, aan te vragen of te verantwoorden.
Test-Aankoop bindt strijd aan met huis-aan-huisverkoop van energiecontracten Rechten Moneytalk.be.
Het" beste zou zijn om het probleem op het Europese niveau aan te pakken, maar dat is moeilijk en tijdrovend. Daarom hebben we een alternatief gezocht, zegt Julie Frère van Test-Aankoop. Concreet heeft Test-Aankoop een sticker ontwikkeld met daarop STOP, geen verkoop aan de deur.
Leurkaart huis aan huis verkoop Gemeente Ham.
013 61 10 18 fax 013 61 10 01 e-mail. Leurkaart huis aan huis verkoop. Wanneer u producten wenst te verkopen buiten de hoofdzetel of de vestigingen die u aan de kruispuntbank voor ondernemingen hebt gemeld, dan spreekt men van ambulante handel.
Test-Aankoop bindt strijd aan met huis-aan-huisverkoop van energiecontracten Consument Geld HLN.
Daarom hebben we een alternatief gezocht, zegt Julie Frère van Test-Aankoop. Concreet heeft Test-Aankoop een sticker ontwikkeld met daarop STOP, geen verkoop aan de deur, die te verkrijgen is via het magazine van Test-Aankoop of bij de deelnemende organisaties. De organisaties vragen om die duidelijk op te hangen bij de brievenbus of de deurbel.
Machtiging tot het uitoefenen van ambulante activiteiten leurkaart www.vlaanderen.be.
De verkoop bij consument thuis mag alleen tussen 8 uur en 20 uur. Bovendien mag de totale waarde van de producten of diensten die aan huis verkocht worden, in principe niet hoger liggen dan 250 euro per consument, tenzij in enkele specifieke gevallen.

Contacteer ons