Resultaten voor hoe zet ik mijn huis te koop

hoe zet ik mijn huis te koop
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Forum Test-Aankoop.
Aangemaakt op: 19/02/2008 105400: door: BEVER. Ik werk zelf op een makelaarskantoor en vind de uitspraken van vastgoed onderzoek wel straf. Zo is het gemakkelijk om met een stok te slaan. Mijn ervaring is dat op 10 eigenaars die ons contacteren, er 9 zijn die al goed weten welke prijs ze voor hun woning willen. En deze prijs ligt ALTIJD veel hoger dan wij het zouden schatten. Als je niet wil toehappen om het aan de door de eigenaar gevraagde prijs te verkopen, vinden ze wel een andere makelaar die het wel wil doen. Dat makelaars hoger schatten is heus niet altijd te verklaren dat ze er hoge winsten willen uithalen. Hoe langer een huis te koop staat, hoe langer een makelaar de reclame moet betalen.
koophuis
Maak je huis verkoopklaar voor je het te koop zet.
Maak je huis verkoopklaar voor je het te koop zet. Maak je huis verkoopklaar voor je het te koop zet. Gewijzigd op 5/07/2012 door Daan Slingers. Staat je huis te koop, maar komen er geen bezoekers? Dan wordt vaak geadviseerd om te zakken met je vraagprijs.
te huur villa
Huis te koop zetten: Waar moet u allemaal op letten?
Hoe schat u de waarde van uw huis in voordat u het te koop zet? Bij het bepalen van de waarde van koophuizen is een aantal criteria van belang. Om te beginnen het soort huis: een rijtjeshuis, appartement, hoekhuis, vrijstaande woning?
tips huis verkopen

Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur. Huis te huur. Penthouse te huur. Villa te huur. Immovlan.be op Facebook. Immovlan.be op Google. Immovlan.be op Twitter. Immovlan App iPhone Android. Ik ga Bouwen. Roularta Media Group. Bescherming tegen oplichterij? Versie: 1.9.6774.30181 Server: 1. Er is een e-mail verzonden naar met een link om uw account te bevestigen. Als professional inloggen? U wenste in te loggen als professional, maar de combinatie gebruikersnaam/wachtwoord komt overeen met die van een particulier gebruiker. Indien u wenst in te loggen met een andere account als professional, log dan eerst uit. Indien u een account als professional wenst aan te maken, neem dan hier contact met ons. Wilt u uitloggen van mijn Immovlan?
online makelaar
Hoe lang moet ik in mijn huis wonen voor ik het mag verkopen? Livios.
Hoe lang moet ik in mijn huis wonen voor ik het mag verkopen? bookmark_border Bewaar artikel. Sinds juli dit jaar woon ik in het huis dat ik vorig jaar in mei heb gekocht. Mijn vriend heeft ook een huis gekocht in een andere stad en zou daar in de toekomst graag blijven wonen. Hoeveel jaar moet ik effectief in mijn huis wonen, alvorens ik de woning kan verkopen? Of kan ik in de nabije toekomst mijn huis verhuren? Je" mag jouw woning onmiddellijk verkopen, maar je moet wel met een aantal zaken rekening houden, waarschuwt vastgoedmakelaar Mathieu Vansweevelt. Als" je gekocht hebt met klein beschrijf 5 % ipv 10 % registratierechten, dien je drie jaar in de woning te blijven wonen.
huis kopen utrecht
Ik koop uw huis! Snel huis verkopen zonder makelaar? 25.000 voorschot.
Hoe snel kan alles geregeld worden? Heel snel, in principe zou het zelfs mogelijk zijn dezelfde dag dat u belt alles te regelen, of tenminste binnen de 24 uur. Mijn huis is al jaren verwaarloosd door de bewoners, is dat een probleem? Dit is absoluut geen probleem, ik koop het huis, niet de inhoud, wij zijn al wat gewoon en heb regelmatig huizen gekocht die letterlijk moesten leeggehaald worden en zelfs ontsmet dienden te worden, dat is door mij direct opgelost.
ik zoek een huis te koop
Wanneer zet ik mijn huidige huis te koop? Bewust Nieuwbouw.
Nieuwbouw, daar kun je wel een tijdje mee vooruit. Wanneer zet ik mijn huidige huis te koop? De papieren zijn getekend voor de aanschaf van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is vervolgens een goed moment om uw huidige woning te koop te zetten?
makelaar zoeken
huis kopen zonder makelaar.
Hoe verkoop ik mijn huis? Een algemene vraag met diverse antwoorden. Een huis kopen zonder makelaar. Huis verkopen zonder makelaar voordelen. Snel huis verkopen. Ik verkoop mijn huis zelf. Waarom een huis kopen op Instahome? Huis te koop zetten. Een huis kopen zonder makelaar.
goedkoopste internetmakelaar
Zelf uw huis verkopen, toch op Funda Mijn Huis Makelaardij.
Hoe werkt het? Je bestelt via het formulier op deze website en betaalt 177, of 347, voor pakket Koopwoning Extra. Je regelt zelf de bezichtigingen. Wij plaatsen de woning met 1 foto op Funda. De onderhandelingen kunnen wij voor je doen. Reacties en aanvragen voor een bezichtiging krijg je in je mail. Wij stellen tegen bijbetaling de koopovereenkomst op ├│f je doet het zelf met een voorbeeld. Wat vinden onze klanten? Ik ben zeer te spreken over deze dienst. Ik ben zeer te spreken over deze dienst. Aanleveren wat er wordt gevraagd en de advertentie wordt geplaatst. Goede service en snelle beantwoording op eventuele vragen/aanpassingen. Duidelijke en heldere communicatie. Zeker aan te bevelen! Irma Wiese, Kolhorn. Ik was super blij met het aanbod tegen lager tarief voor het plaatsen van het huis op Funda, mooie deal! Geen gedoe, een deelaspect afnemen en daar prima in handelen. Ook tussen de regels door geven jullie advies. Snelle aanpassingen in tekst en voor dit alles, mijn dank is groot.
makelaar zoeken
Tien tips om uw woning gemakkelijker te verkopen Recht en Geld Plusmagazine.be.
Century 21 ging bij haar makelaars te rade om te horen hoe de verkoop van een woning aan de hand van tien aandachtspunten vlotter kan verlopen. Buiten de prijs spelen er immers heel wat factoren een significante rol. Plaats de aangeboden woning in de juiste categorie. Kom tegemoet aan de verwachtingen van kandidaat-kopers door uw woning binnen de juiste categorie te plaatsen. De basiskenmerken van de verschillende type woningen rijwoning, halfopen bebouwing, vrijstaand huis, duplex-appartement, penthouse, loft, zijn voor de hand liggend. Binnen deze algemene categorie├źn bestaan er echter nog verschillen. Een ruime landelijk gelegen vrijstaande woning, een villa, onderscheidt zich met het aantal slaapkamers of badkamers, een rijhuis met de oppervlakte van de tuin en een appartement op basis van het al dan niet beschikken over een parkeerplaats en/of terras. Om de prijs van uw woning te bepalen, zijn er een aantal basiscriteria voorhanden zoals het bouwjaar, de locatie, de bouwstijl en eventueel andere panden die te koop staan in de omgeving.
immo huis te huur

Contacteer ons