Resultaten voor ik wil mijn huis verkopen wat moet ik doen

ik wil mijn huis verkopen wat moet ik doen
Ik koop uw huis! Snel huis verkopen zonder makelaar? 25.000 voorschot.
Er is absoluut geen enkele verplichting. Mijn huis is verhuurd, kan ik dat ook verkopen aan u? Jazeker, ook dat is geen enkel probleem, ik koop verhuurde woningen en los het probleem zelf op met de huurders, u hoeft zich daar helemaal geen zorgen over te maken.
OKRA Wonen.
Wie een huis wil verkopen, moet heel wat attesten voorleggen aan de toekomstige koper. De koper krijgt hierdoor meer zekerheid over de staat van de woning. Als verkoper moet je wel wat inspanningen leveren om de administratieve verplichtingen na te leven. Lees artikel
ik wil een huis kopen
Je huis verkopen: wat te doen met je oude krediet?
Contacteer ons via mail Bel ons Inloggen. Je huis verkopen: wat te doen met je oude krediet? Je hebt een nieuwe woning op het oog en je wil je huis verkopen. Maar op je huidige huis heb je nog woningkrediet lopen. Hoe ga je hiermee om? Er zijn twee mogelijkheden. Huidige lening afkopen. Je kan je huidige lening afkopen en aansluitend een nieuwe hypotheek afsluiten voor je nieuwe woning. Dit is echter de duurste optie, want bij het afsluiten van een nieuw leencontract worden opnieuw kosten aangerekend, bv. dossierkosten, kosten voor het verlijden van de akteDaarenboven moet je ook een schadevergoeding betalen voor het vroegtijdig stopzetten van je lopende krediet.
mijn auto verkopen
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Lees deze pagina voor. Als u een woning wilt verkopen, moet u een aantal attesten kunnen voorleggen en moet de verkoopadvertentie verplicht bepaalde informatie bevatten. Zo krijgen de potentiële kopers meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt. Keuringsattest van de elektrische installatie. Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop, weet de koper of de elektriciteit aan de normen voldoet. Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan. Bij een negatief verslag moet de koper de elektrische installatie in orde brengen en laten herkeuren. Keuring van uw elektrische installatie AREI. verplicht bij verkoop of bij wijziging van de installatie. controle om de 25 jaar. Met een bodemattest weet de koper of de grond die hij wil kopen al dan niet verontreinigd is.
verkoop auto
Wijze van verkoop van een woning Belgium.be.
Deze overeenkomst is bindend. Als een koper wat meer bedenktijd wil, kan hij aan de eigenaar een optie vragen. Dat is een eenzijdige verbintenis van de verkoper om binnen een bepaalde termijn bijvoorbeeld een week niet aan iemand anders te verkopen. Als de koper binnen deze termijn beslist om te kopen, moet hij dat schriftelijk aan de verkoper laten weten en is de verkoop meteen definitief; dat heet de optie lichten.
ik wil een huis kopen
Welke kosten en formaliteiten zijn voor de verkoper? Verkopen Livios.
De controle moet gebeuren door een erkend technicus die hierbij een conformiteitsattest aflevert. Na controle plaatst hij een groen, oranje of rood keuringsplaatje op het reservoir. Een reservoir met een rode dop of keuringsplaatje mag je in geen geval laten bijvullen. Vind je dit artikel interessant? bookmark_border Bewaar artikel. Lees meer over verkopen. Het bodemattest en stookolieattest. Tips om een goede beurt te maken bij potentiële kopers. Ramen of buitendeuren kiezen: waarom aluminium? In 6 maanden naar jouw droomwoning. Immokantoor heeft prijs verlaagd: mag dit zomaar? Verkoop enige woning. Ontvang Verkoopbelofte aan huurder in je mailbox. Investeren in vastgoed? Bestel je gratis magazine. Bereken kostprijs nieuwbouw. Zoek een bedrijf. Opendeurdag: 26/08 opendeurdag in Niel bij Bostoen. Stel je vraag aan onze redactie. Laat je inspireren door een kijkwoning van Ecohuis. Alles over verkopen vind je hier. Bekijk alle partners. Bekijk woning Bostoen. Ontdek alle huizen. Wil je jouw woning verkopen? Ik wil kopen.
huis kopen en verkopen
Stappenplan huis verkopen Vereniging Eigen Huis.
Mijn Eigen Huis. Wat doen wij. Wat doen wij. Besparen op woonlasten. Toggle navigation menu person person. Huis verkopen chevron_right. Stappenplan huis verkopen. Stappenplan huis verkopen. U wilt uw huis verkopen. Daar komt een heleboel bij kijken. De financiën op een rij zetten, het huis verkoopklaar maken, bezichtigingen regelen en in een latere fase volgen het onderhandelen, het tekenen van het koopcontract en de eigendomsoverdracht. Tips en advies nodig voor de verkoop van uw huis? Hoe bepaalt u de verkoopprijs van uw huis? En neemt u een makelaar in de arm of niet? Uw huis staat te koop: de bezichtigingen. Opruimen, schoonmaken, onderhoudsklussen aanpakken: zo maakt u uw huis aantrekkelijk voor potentiële kopers. De bezichtiging, waar let u op? De verkoop vordert niet, wat nu? U kunt veel doen om meer bezoekers te trekken. En wat zijn de mogelijkheden bij dubbele woonlasten? Verkopen lukt niet. Er zijn potentiële kopers. Het onderhandelen kan beginnen. Hoe pakt u dit aan, wat is de mededelingsplicht en met welke ontbindende voorwaarden moet u rekening houden?
online verkopen
hoe ons huis verkopen.
Er zijn wel degelijk goeie immokantoren die geen deuren doen. Its" no use to cry over spilled milk it's' far worse if it's' beer." Met citaat reageren. 7 januari 2011, 1643: 11. Geregistreerd: 14 december 2005. Re: hoe ons huis verkopen. Niet alle immo's' zijn slecht. Maar als je tijd hebt en er zelf wat werk in wil steken, dan kan je het zelf. Als je er nog in woont valt het wel mee, maar je krijgt wel wat nieuwsgierigen over de vloer. Woon je zelf een stuk verder, zorg dan dat je voldoende tijd hebt om regelmatig met kopers bezoekjes af te leggen. Onderschat ook niet het werk dat je zal hebben met het verzorgen van de certificaten. En inderdaad, de notaris zou je vriend moeten zijn voor het juiste advies. Een machientje van Sony, een oud bierblikje, iets breed van Tamron, en een Minolta macroscoopje. En een dikke Jonagold om alles in te bewaren. Met citaat reageren. 7 januari 2011, 1643: 12. Geregistreerd: 6 mei 2009. Re: hoe ons huis verkopen. Hopelijk komt er nu geen topic: Ik" wil mn huis verkopen. Maar welke lens moet ik kopen om de foto's' te nemen."
bedrijf verkopen
Ik koop uw huis! Snel huis verkopen zonder makelaar? 25.000 voorschot.
Wat zijn onze risico's? U heeft geen enkel risico, we hebben eerst een vrijblijvend gesprek waar ik u alles heel duidelijk uitleg en pas daarna kunt u zien of wij kunnen samenwerken of tot een akkoord komen. Er is absoluut geen enkele verplichting. Mijn huis is verhuurd, kan ik dat ook verkopen aan u? Jazeker, ook dat is geen enkel probleem, ik koop verhuurde woningen en los het probleem zelf op met de huurders, u hoeft zich daar helemaal geen zorgen over te maken. Ik heb nog een vraag die ik wens te stellen. Dan belt u ons op nr 09 278 07 00 of GSM 0499 43 45 00 en stel uw vraag of stuur ons een email naar: info@ikkoopuwhuis.be of via het invulformulier op deze website en ik beantwoord alle mogelijke vragen onmiddellijk. Enkele referenties commentaren. Pascal, ik ben heel tevreden met de verkoop van mijn huis aan jou, we hebben een goede prijs overeengekomen en je mag gerust deze foto op het internet zetten. Iedereen mag dit weten, beter zelfs, iedereen moet dit weten dat alles piekfijn geregeld is.
ik ga bouwen
5 tips om je woning vlot te verkopen Hebbes Zimmo.
Een woning verkopen of verhuren doe je niet elke dag en moet bijgevolg doordacht gebeuren. Boezemt dit jou angst in? Schakel dan een vastgoedmakelaar in. Doe je het liever zelf of wil je kosten uitsparen? Dan geven we je graag vijf praktische tips voor een vlotte verkoop. Schets een correct beeld. Als je je woning te koop of te huur zet, moet je mensen overtuigen om een kijkje te komen nemen. Dit doe je best door een zo correct mogelijk beeld van de woning te schetsen. Neem pen en papier en lijst voldoende informatie op: Hoeveel slaapkamers heeft je huis en hoe groot zijn ze? Wat is de totale woon en grondoppervlakte?
Huis zelf verkopen Bouwinfo.
Nu, het ging ook niet over een enorm bedrag 100k maar het idee is: je moet er een beetje geluk in hebben. Persoonlijk heb ik niet zo'n' hoge pet op van immomakelaars, ik ben al wat klungelaars tegengekomen bij de zoektocht naar mijn huidig huis. De regel wat je zelf doet, doe je vaak beter gaat hier misschien niet per se op, maar als je zelf wat vlot bent en goed bent in het benadrukken van de positieve punten van je woning, denk ik dat je beter af bent zonder makelaar. Bekijk misschien ook eens een paar afleveringen van De Huisdokter op Vier, vaak zeer nuttige tips over hoe je huis met weinig moeite aantrekkelijker te maken. Op Immoweb zelf zie ik ook al een aantal goeie tips staan qua verkoopsstrategiën. En verder: google huis verkopen tips: met hopen vind je ze.

Contacteer ons