Resultaten voor wat moet ik doen als ik mijn huis verkoop

wat moet ik doen als ik mijn huis verkoop
verkoop van huis - mijn huis te verkopen.
Pascal, ik ben heel tevreden met de verkoop van mijn huis aan jou, we hebben een goede prijs overeengekomen en je mag gerust deze foto op het internet zetten. Iedereen mag dit weten, beter zelfs, iedereen moet dit weten dat alles piekfijn geregeld is.
Huis appartement verkopen. Stappen, rechten, plichten AG Insurance.
De verkoop van uw huis verloopt in vier stappen: van het eerste bod tot het verlijden van de akte. Bij elke stap hebt u als verkoper een aantal rechten en verplichtingen. Wanneer mag u verkopen? Om een huis of appartement te kunnen verkopen, moet u eerst en vooral aan een aantal voorwaarden voldoen. u bent de enige eigenaar van de woning. u moet correct informeren over de woning, meer bepaald over eventuele bodemverontreiniging, gerechtelijke procedures, huurovereenkomsten., in Vlaanderen moet u in bepaalde gevallen een oriënterend bodemonderzoek laten uitvoeren. De vier stappen in het verkoopproces. Hopelijk komen er veel kandidaat-kopers op uw woning af en brengen meerdere van die potentiële kopers een bod uit. Vergelijk de aanbiedingen en speel ze eventueel tegen elkaar uit. Wil een kandidaat-koper extra tijd om bijvoorbeeld een woonkrediet te zoeken, dan kunt u hem voorstellen om een optie te nemen op uw huis. Daarmee belooft u de kandidaat-koper uw huis binnen een bepaalde periode niet aan iemand anders te verkopen. Die periode bedraagt vaak één of twee weken. Een optie zet u best op papier. Zorg ervoor dat ze deze essentiële informatie bevat.: de prijs: wat omvat die precies?
verkoop mijn auto
21 Tips om je huis te verkopen zonder makelaar Huispromotie.
Doe een eventuele rondleiding met maximaal 1 persoon. Wees niet aldoor aan het woord, vraag naar wat ze willen weten. Wees geïnteresseerd in de bezoekers. Als je iets niet weet, schrijf het op en beloof er op terug te komen via mail of telefoon. Veel bezoekers komen vooral om te oriënteren. Hou daar rekening mee. Als mensen oprecht geïnteresseerd zijn of zelfs een bod willen doen, regel dan een afspraak. Vraag naar contactgegevens, laat het niet van de geïnteresseerden afhangen of zij jouw makelaar benaderen. Probeer jezelf te zijn, neem de tijd, en wees vriendelijk. Tips huis verkopen zonder een makelaar 13. Verkoopstyling is vaak geen slechte keuze. Wel of geen verkoopstyling nodig om je huis te verkopen? Het blijft een lastige keus. Hoe weet ik of ik een verkoopstyling nodig heb? Mijn vrienden vinden mijn huis allemaal prachtig. Verkoopstyling is hartstikke duur! Dit zijn een aantal vragen en bezwaren die bij de meeste huis verkopers spelen wanneer ze twijfelen of ze wel moeten kiezen voor een verkoopstyling. De voordelen van een verkoopstyling.: Je krijgt een objectieve mening. Je zet een expert aan het werk. Het huis wordt verkoop klaar gemaakt.
Verkoop tweedehands auto
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Het bodemattest geeft aan of een grond bij verkoop verontreinigd is. Als er geen gegevens beschikbaar zijn, wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Het is meestal de notaris van de verkoper die het attest aanvraagt bij OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. Vóór u de woning te koop aanbiedt, moet u als eigenaar ook een energieprestatiecertificaat EPC hebben.
ik verkoop mijn auto
hoe ons huis verkopen.
Wat moet dat moet zoals het moet. Met citaat reageren. 6 januari 2011, 2254: 2. Geregistreerd: 12 juli 2001. Re: hoe ons huis verkopen. een notaris doet dat allemaal voor jou. Met citaat reageren. 6 januari 2011, 2304: 3. Geregistreerd: 15 oktober 2010. Re: hoe ons huis verkopen. Ze hebben niet alleen een slechte reputatie, het is ook wel erg gesteld in die sector. Er zijn uitzonderingen maar door de band zijn het geldwolven. De dag dat je nog maar ergens publiek bekend zal maken dat je wil verkopen gaan ze met tientallen immoronselaars aan je telefoon hangen of voor je deur staan om je te overtuigen een exclusiviteitscontract aan te smeren waardoor jij niet meer kan verkopen. Opletten ermee, der zitten veel bedriegers tussen. Daarom teken je best NOOIT exclusiviteit, ga dan beter gewoon met 2 in zee, die gaan elkaar de broek proberen af te doen en dat komt jou goed uit. Of organiseer de verkoop zelf via jou notaris via uit" der hand verkoop." Als je prijs goed zit, is het zo weg.
verkoop van een huis
Je huis Verkopen 125, goede redenen om te kiezen voor IMMO Beenders.
Kleine ingrepen zijn vaak al voldoende om je huis er met enkele honderden, of duizenden euros duurder te doen uitzien. Let wel: we geven geen garantie dat je die meerprijs ook zal krijgen. Maar we zijn er wel zeker van dat je met onze praktische tips bezoekers zal kunnen charmeren. Kopers willen hun toekomstige huis zien. Ze willen niet weten hoe jij leeft. Ik kan zeker wat tips gebruiken. Reden 8: We ontvangen je kandidaat kopers als gasten. Niemand koopt een huis zonder het meermaals bezocht te hebben. Afspraken regelen, kandidaat kopers ontvangen, vragen beantwoorden waarop je soms het antwoord niet kent, ervoor zorgen dat niemand in je kasten gaat neuzen., Ook dat is allemaal inbegrepen in onze dienstverlening. Natuurlijk laten we je op voorhand weten wanneer er kandidaten langskomen. Zo heb je voldoende tijd om onze tips uit 65, toe te passen en een bezoekje aan je familie, kennissen, of een leuk restaurantje in te plannen. Neem even tijd voor jezelf terwijl wij je huis verkopen. Ja, speel maar gastheer in mijn plaats. Reden 9: Je kent steeds alle details over hoe het met de verkoop van je woning staat.
hoe verkoop je een huis
Stappenplan huis verkopen Vereniging Eigen Huis.
Mijn Eigen Huis. Wat doen wij. Wat doen wij. Besparen op woonlasten. Toggle navigation menu person person. Huis verkopen chevron_right. Stappenplan huis verkopen. Stappenplan huis verkopen. U wilt uw huis verkopen. Daar komt een heleboel bij kijken. De financiën op een rij zetten, het huis verkoopklaar maken, bezichtigingen regelen en in een latere fase volgen het onderhandelen, het tekenen van het koopcontract en de eigendomsoverdracht. Tips en advies nodig voor de verkoop van uw huis? Hoe bepaalt u de verkoopprijs van uw huis? En neemt u een makelaar in de arm of niet? Uw huis staat te koop: de bezichtigingen. Opruimen, schoonmaken, onderhoudsklussen aanpakken: zo maakt u uw huis aantrekkelijk voor potentiële kopers. De bezichtiging, waar let u op? De verkoop vordert niet, wat nu? U kunt veel doen om meer bezoekers te trekken. En wat zijn de mogelijkheden bij dubbele woonlasten? Verkopen lukt niet. Er zijn potentiële kopers. Het onderhandelen kan beginnen. Hoe pakt u dit aan, wat is de mededelingsplicht en met welke ontbindende voorwaarden moet u rekening houden? Een bod, en nu? Tijd om het koopcontract te tekenen. Wat als de potentiële kopers gebruikmaken van ontbindende voorwaarden of een gebrek constateren?
ik verkoop mijn auto
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Forum Test-Aankoop.
Volgens kenners zouden de lente en zomermaanden beter zijn voor de verkoop. Open huis dag, hebben we ook al aan gedacht, dit zullen we zeker eens doen in de zomer als alles mooi in de bloem staat en groen is. Bedankt, nog tips iemand? Aangemaakt op: 10/02/2008 120700: door: Toemke. Wij hebben einde 2006 ons huis als volgt verkocht.: eerst laten schatten door een neutrale schatter kostprijs 300 EUR. Dan op Immoweb gezet met een mooie volledige beschrijving representatieve fotos. Onmiddellijk een achttal reacties, drie dagen later verkocht aan correcte prijs. Aangemaakt op: 10/02/2008 184700: door: ETIENNE. Vandaag komt een neutrale schatter langs. Nog volgens kenners is dit goed voor een idee te hebben, maar hoeft dat bedrag niet noodzakelijk representafief te zijn voor het bedrag dat je voor een huis kan krijgen. Het huis is immers waard wat de koper ervoor wil geven. Hmmm Batibouw, nog even afwachten dus! Aangemaakt op: 19/02/2008 63500: door: Toemke. Toemke, je moet voorzichtig zijn met de uitspraken van makelaars.
verkoop van een huis
Geld over na de verkoop van je huis? Hulp Tips Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Droom je van een eigen optrekje bij het strand, een extra huisje in het bos? Volgens Verdegaal moet je in ieder geval oppassen voor dubieuze organisaties die beloven alles voor je te regelen. In april 2016 besteedde Radar aandacht aan EuroParcs en Droomparken. Consumenten die via deze organisatie een vakantiewoning hadden gekocht konden deze ook laten verhuren en zo ook nog iets verdienen op hun investering. De kopers kregen te maken met agressieve verkoopmethoden, sterk stijgende parkkosten en een rendement dat niet werd behaald. De uitzending terugkijken. Nog een punt van aandacht: Als je een recreatiewoning of caravan koopt op een park, wat gebeurt er dan als een projectontwikkelaar het park overneemt? Kijk de uitzending van Radar over dit onderwerp terug. Van het bedrag dat je overhoudt na de verkoop van je huis kun je ook een reservepotje aanleggen. Elly gebruikt het geld bijvoorbeeld voor mijn pensioentje met de nadruk tje. En Jack heeft een bedrag gereserveerd voor noodgevallen. Als je een deel van je geld opzij wil zetten, kun je nu de spaarrente zo laag is dat dan het beste op een spaarrekening doen?
Huis verkopen stappenplan Dewaele.
Jouw woning zorgeloos en vlot verkopen aan de maximale prijs? Ontdek hieronder tips hoe je dit in 11 stappen kunt doen. Stap 1/11 Kies je makelaar. Wanneer je twijfelt tussen meerdere makelaars, maak je best een goeie vergelijking. Het is heel belangrijk dat de relatie met je makelaar goed zit, hij/zij verkoopt tenslotte jouw thuis. Een prijsverschil in commissie kan leiden tot een verschil in het dienstenpakket. Vergelijk dus goed en bepaal wat voor jou doorslaggevend is. Wil je weten hoe wij te werk gaan? Ontdek alvast ons kantorennetwerk in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Brussel en contacteer ons vrijblijvend! Voordelen van een makelaar. Stap 2/11 Bepaal de verkoopprijs. De juiste prijsbepaling is wel degelijk heel belangrijk. Je wilt je woning toch niet verkopen aan een te lage prijs? Daarnaast kan een te hoge prijs ervoor zorgen dat jouw pand helemaal niet verkocht geraakt. Geen gemakkelijke materie dus! Onze makelaars kennen de markt en kunnen perfect inschatten wat jouw woning waard is, rekening houdend met verschillende factoren zoals m prijzen, referentiepunten, afwerkingsgraad en mogelijk huurrendement. We streven naar een maximale marktconforme verkoopprijs. Mijn huis schatten.
Wijze van verkoop van een woning Belgium.be.
De koper moet de koopsom en de kosten betalen binnen de termijn die is vastgesteld in de verkoopsvoorwaarden. Voor de koopsom is dat meestal één tot twee maanden na de definitieve toewijzing. Voor de betaling van de kosten varieert de termijn van één tot acht dagen na de definitieve toewijzing. Verkoop door de federale overheid. De federale overheid verkoopt ook onroerende goederen. Daarvoor heeft ze een eigen website: finimmo.be. Verhuist u naar een andere lidstaat van de Europese Unie? Weet u wat te doen bij een nucleair ongeval?

Contacteer ons