Meer resultaten voor wat moet ik doen als ik mijn huis verkoop

wat moet ik doen als ik mijn huis verkoop
verkoop van huis - mijn huis te verkopen.
Pascal, ik ben heel tevreden met de verkoop van mijn huis aan jou, we hebben een goede prijs overeengekomen en je mag gerust deze foto op het internet zetten. Iedereen mag dit weten, beter zelfs, iedereen moet dit weten dat alles piekfijn geregeld is.
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Als de woning wordt verwarmd met mazout, moet de stookolietank conform de wettelijke bepalingen zijn, zodat de bodem niet verontreinigd kan worden. Na controle van een bovengrondse of ondergrondse stookolietank ontvangt u een certificaat en wordt de stookolietank gemarkeerd. Bij de verkoop moet u dat certificaat voorleggen.
verkoop van een huis
Ik verkoop mijn huis.
Brochures en publicaties. Ik verkoop mijn huis. Wat is uw situatie? Wat moet u doen? Ik verkoop mijn woning. Verkoopt u uw woning met verlies? En hebt u een restschuld? Dan mag u waarschijnlijk de rente over deze restschuld aftrekken.
ik verkoop mijn auto
Je huis aan een bekende verkopen, hoe doe je dat? Makelaarsland.
Wat kost het? Contact 088 200 2000. Je huis aan een bekende verkopen, hoe doe je dat? Door Maartje Lute. op 31 mei 2017. Hoe verkoop ik mijn huis? Via via ken je iemand die jouw huis wel wil kopen. Dat is snel geregeld denk je dan. Je hoeft geen fotos te laten maken, niets op funda te plaatsen. Je kan samen onderhandelen én je weet met wie je te maken hebt. Maar is dit wel zo ideaal als het klinkt? Vaak ontbreekt bij de verkoper de kennis om een hele verkoop te regelen. Er komt namelijk meer bij kijken dan je denkt. Ook is het altijd aan te raden om er iemand bij de onderhandelingen te betrekken die niet emotioneel betrokken is. Vijf redenen om toch een verkoopmakelaar in te schakelen. 1 Advies over de verkoopprijs. Bij de verkoop van een huis moet met de marktwaarde rekening gehouden worden.
huis kopen wat te doen
Stappenplan huis verkopen Vereniging Eigen Huis.
Mijn Eigen Huis. Wat doen wij. Wat doen wij. Besparen op woonlasten. Toggle navigation menu person person. Huis verkopen chevron_right. Stappenplan huis verkopen. Stappenplan huis verkopen. U wilt uw huis verkopen. Daar komt een heleboel bij kijken. De financiën op een rij zetten, het huis verkoopklaar maken, bezichtigingen regelen en in een latere fase volgen het onderhandelen, het tekenen van het koopcontract en de eigendomsoverdracht. Tips en advies nodig voor de verkoop van uw huis? Hoe bepaalt u de verkoopprijs van uw huis? En neemt u een makelaar in de arm of niet? Uw huis staat te koop: de bezichtigingen. Opruimen, schoonmaken, onderhoudsklussen aanpakken: zo maakt u uw huis aantrekkelijk voor potentiële kopers. De bezichtiging, waar let u op? De verkoop vordert niet, wat nu? U kunt veel doen om meer bezoekers te trekken. En wat zijn de mogelijkheden bij dubbele woonlasten? Verkopen lukt niet. Er zijn potentiële kopers. Het onderhandelen kan beginnen. Hoe pakt u dit aan, wat is de mededelingsplicht en met welke ontbindende voorwaarden moet u rekening houden? Een bod, en nu? Tijd om het koopcontract te tekenen. Wat als de potentiële kopers gebruikmaken van ontbindende voorwaarden of een gebrek constateren?
keuring stookolietank bij verkoop
Geld over na de verkoop van je huis? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Droom je van een eigen optrekje bij het strand, een extra huisje in het bos? Volgens Verdegaal moet je in ieder geval oppassen voor dubieuze organisaties die beloven alles voor je te regelen. In april 2016 besteedde Radar aandacht aan EuroParcs en Droomparken. Consumenten die via deze organisatie een vakantiewoning hadden gekocht konden deze ook laten verhuren en zo ook nog iets verdienen op hun investering. De kopers kregen te maken met agressieve verkoopmethoden, sterk stijgende parkkosten en een rendement dat niet werd behaald. De uitzending terugkijken. Nog een punt van aandacht: Als je een recreatiewoning of caravan koopt op een park, wat gebeurt er dan als een projectontwikkelaar het park overneemt? Kijk de uitzending van Radar over dit onderwerp terug. Van het bedrag dat je overhoudt na de verkoop van je huis kun je ook een reservepotje aanleggen. Elly gebruikt het geld bijvoorbeeld voor mijn pensioentje met de nadruk tje. En Jack heeft een bedrag gereserveerd voor noodgevallen. Als je een deel van je geld opzij wil zetten, kun je nu de spaarrente zo laag is dat dan het beste op een spaarrekening doen?
verkoop mijn auto
Zelf je huis verkopen zonder makelaar Radar.
gelijk heb je! Iedereen zegt altijd: dat moet je niet doen, stel dat er wat gebeurd! Praktijk: Makelaars, vooral NVM, doen weinig meer dan een advertentie zetten om je huis te verkopen. En mochten er na de verkoop problemen zijn dan houden ze via hun eigen commissie elkaar ook weer de hand boven het hoofd. En ondertussen maar geld vangen. Mensen laten we eerst de makelaars brodeloos maken, en daarna de notarissen, wat die vangen voor een handtekening. daar kan een bijstandsmoeder een half jaar van leven. Berichten: 1865 Lid geworden op: 08 dec 2004 1938.: Ongelezen bericht door NAK 16 jul 2006 1949.: Een goede raad. Eventueellid woden van vereniging eigen huis. Zij hebben standaard verkoopcontracten die je alleen nog maar in hoeft te vullen. Mijn laatste ervaring met de makelaar was ronduit teleurstellend.
ik verkoop mijn auto
Verkoop huis Wat moet achterblijven? Bouwinfo.
Mijn thuis op maat. Bis, de bouwbeurs. Bis Beurs 2018. U bent hier. Home Forum Bouwen en Verbouwen Wetgeving en Premies Verkoop huis Wat moet achterblijven? Forum Nieuwe berichten FAQ. Verkoop huis Wat moet achterblijven? Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 15/09/2006. Geplaatst op: 03-08-2007 114639.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Zijn er ergens richtlijnen wat er moet achterblijven wanneer je uw huis verkoopt? bvb Ingemaakte kasten laat je achter maar kasten die je vast gemaakt hebt aan de muur zodat ze iets stabieler staan. Moet je die achterlaten? Ik weet dat luchters mee mogen maar je wel verplicht bent een socketlamp te hangen.
verkoop auto
Ander huis kopen. Eerst huidige verkopen en dan huren? Spaargids.be forum.
centiempje schreef: Ja, ik denk inderdaad ook dat het minder snel zal verkocht worden, maar denk niet dat het ons 5000 zou kosten om het zo te doen dat je dus geen makelaar nodig hebt, omdat het niet dringend verkocht moet worden. Ik verkocht zonder makelaar. Een huis iets verderop in de straat dat ongeveer tegelijk te koop kwam te staan, via een makelaar, staat nu, drie maanden later, nog steeds te koop te hoge vraagprijs. Een makelaar is dus zeker geen garantie op snelle verkoop. Ja, het was een beetje stresserende periode toen ons huis te koop stond, maar ik was overtuigd van m'n' zaak en ben uiteindelijk blij dat ik het zo gedaan heb en niet anders. centiempje schreef: Bovendien heb je dus minder geld om een ander huis te kopen als je een overbruggingskrediet neemt aangezien ze maar 80% willen lenen betaal je maandelijks 2x een lening af, wat hier nauwelijks te doen zou zijn.;
wat moet ik doen om mijn huis te verkopen
Wijze van verkoop van een woning Belgium.be.
De koper moet de koopsom en de kosten betalen binnen de termijn die is vastgesteld in de verkoopsvoorwaarden. Voor de koopsom is dat meestal één tot twee maanden na de definitieve toewijzing. Voor de betaling van de kosten varieert de termijn van één tot acht dagen na de definitieve toewijzing. Verkoop door de federale overheid. De federale overheid verkoopt ook onroerende goederen. Daarvoor heeft ze een eigen website: finimmo.be. Het kadastrale plan voortaan beschikbaar in open source. Verhuist u naar een andere lidstaat van de Europese Unie? Weet u wat te doen bij een nucleair ongeval?
De 5 meest gemaakte fouten als je je huis wilt verkopen.
De 5 meest gemaakte fouten als je je huis wilt verkopen. De 5 meest gemaakte fouten als je je huis wilt verkopen. Gewijzigd op 7/11/2012 door Daan Slingers. Er zijn dingen die je zeker niet moet doen, als je je huis wilt verkopen.

Contacteer ons