Resultaten voor scheiden huis staat op mijn naam

scheiden huis staat op mijn naam
Scheiden - Verkopen bij echtscheiding.
Dan belt u ons op nr 09 278 07 00 of GSM 0499 43 45 00 en stel uw vraag of stuur ons een email naar: info@ikkoopuwhuis.be of via het invulformulier op deze website en ik beantwoord alle mogelijke vragen onmiddellijk.
Scheiden - Voorschot tot 25.000.
In welke staat het huis, rijhuis, patrimonium ook is, laat het leegmaken of schoonmaken gerust over aan ons, of heeft u een te renoveren woning te koop, een nieuwbouw of vertrekt u naar het buitenland. Wij bieden een full service aan, alle attesten bij de verkoop van uw woning worden door ons aangevraagd en betaald.
Scheiden - Huis verkopen bij scheiding.
De investeerder in Vastgoed en zijn team zijn al sinds 2000 actief op de vastgoedmarkt, waardoor wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben. We zijn geen vastgoedmakelaar of immobiliënkantoor. Wij kopen uw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handelen snel en zeer efficient. Huis verkopen bij scheiding.
Cookies op Trouw Trouw.
Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses. Derden kunnen uw internetgedrag volgen en kan gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen.
lenen
Eigen woning Kassa.
Waar ook verbaast over ben is dat je zegt dat een gang naar de notaris noodzakelijk is. Als mijn ex akkoord gaat met bovenstaande vind ik het vreemd dat ik alsnog naar de notaris moet. Zoals in mijn eerdere vraag aangegeven staat het huis al vanaf 2002 op mijn naam en deze akte is niet gewijzigd.
hypothecaire lening
Getrouwd in gemeenschap van goederen. Willen scheiden, huis staat op zijn naam De Rijdende Rechter.
Hypotheek staat overigens op zijn naam en nog op naam van zijn ex heeft mijn man nooit gewijzigd. Als wij besluiten om te gaan scheiden ben ik dan verantwoordelijk voor de helft van de hypotheek van het huis van mijn man?
backlinking
3 manieren om het huis een bestemming te geven bij echtscheiding? Neo Bemiddeling.
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Alimentatie 55 Bedreiging relatie 6 bemiddelen bij conflicten 13 Boeken 10 Co-ouderschap 34 Communicatie 61 DAVO 6 Do's' and Don'ts' 53 echtscheiding 140 Emoties 8 EOT 21 Familierechtbank 5 Feitelijke scheiding 9 Fiscaliteit 39 gescheiden 18 Groepsverzekering 20 Grootouders 9 Handelszaken 12 Hoorrecht 6 Huwelijksvermogensrecht 27 Kinderen 154 kindergeld 7 Kindrekening 9 Kostprijs scheiding 10 Miserietaks 16 Nazorg 10 Nieuw gezin 11 Onbetaalde alimentatie 8 Onderhoudsgeld 62 Onderhoudsuitkering 25 Onderneming 10 ondernemingsbemiddeling 5 Ons huis 42 Ouderschap 65 Ouderschapsplan 26 ouderverstoting 6 Overlegtips 44 Overname woning 12 Pensioen 29 Reflecties 12 Regeling 61 Registratierechten 14 Relatiebemiddeling 34 Ruzie 11 Samenwonen 10 scheiden 130 Scheiden? 86 scheiding 107 School 6 Schoolkeuze 4 Tips huwelijk 6 Tips vakantie 7 Vechtscheiding 70 Verblijfsregeling 73 verdeeltaks 18 Verzekeringen 8 Waarderingsregels 5 website 13 Wijzigen verblijfsregeling 24 zakelijk geschil 5. Erkende Bemiddelaars en. 3203/535 30 01 info@neobemiddeling.be neobemiddeling.be Wie is wie? Contact Graaf Henri Cornetlaan 3. Verduidelijkend gesprek in mensentaal. Uitwerking op maat zowel juridisch als fiscaal.
Je partner uitkopen na een scheiding: dit moet je weten Hebbes Zimmo.
Neemt jouw partner het huis en de bijhorende lening over, dan moet je een desolidarisatie of ontslag hoofdelijkheid aanvragen bij de bank. Dat wil zeggen dat jouw naam uit het woonkrediet geschrapt wordt. Zo kan jij niet aangesproken worden wanneer jouw ex-partner zijn of haar verplichtingen niet kan nakomen. Moet jouw ex-partner een nieuw krediet aangaan om je uit te kopen? Dan wordt het lopende krediet meestal samen gegoten met de nieuwe lening op naam van jouw partner.
Kan tweede verblijf op één naam staan bij gemeenschap van goederen? Livios.
Recent overleed mijn schoonmoeder. Mijn man en ik willen graag een tweede verblijf aankopen met het geld van de verkoop van haar huis. Omdat we momenteel een unieke kans hebben om in te tekenen in een project, maar haar huis nog niet verkocht is, zouden we een lening willen aan gaan hiervoor en na de verkoop de lening aflossen met de opbrengst van haar huis. Maar nu zouden we graag dit tweede verblijf enkel en alleen op zijn naam aankopen omdat het geld uit zijn erfenis komt.
Eerlijk verdeeld? Gelukkig gescheiden! Recht en Geld Plusmagazine.be.
Op die manier kan zelfs bij het worst case scenario een overlijden van Karin, wat wij haar uiteraard niet toewensen, geregeld worden dat Peter in het huis kan blijven wonen. Ook de regeling over de investering van Peter in Karins huis staat het best op papier.
Huis op naam van man, feitelijk scheiden JuridischForum.be.
Hij had dat huis toen al langer gekocht en ik heb altijd de hypotheek mee afbetaald. echter staat het huis enkel op naam van mijn man evenals de hypotheek. Wat gebeurt er als ik feitelijk zou scheiden en ik het huis samen met de kindjes verlaat?
Wat met de woning na scheiding.
Wanneer u samen een huurwoning bewoont waarvan het huurcontract op beide namen staat en waar één van u beiden zal blijven wonen, spreek dan af wie het huurcontract zal overnemen en hoe u de vastgezette waarborg onder elkaar wenst te verrekenen.

Contacteer ons